8.04.2009 г., 0:05 ч.

Тишина 

  Поезия » Любовна
730 0 1

 

Как искам да чуя баналните думи -
с изстрадана нежност и скрити сълзи.
Но в мен тишина е - без зов и без струни;
убийствено бавно в душата пълзи...

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??