Замълчи! Обърках се от думи.
Искам само да те гледам в тишина,
искам всичко да изчезне от ума ми,
да усещам думите със сетива.
Не е нужно все да си говорим,
нека пробваме да помълчим,
да почувстваме във себе си простора
и едва тогава да го споделим.
Колко лесно е да си говориш с някой,
просто думи, без дела.
Трудното е да откриеш онзи,
с който да се чувстваш сигурен във обща тишина.
© Преслава Петкова Всички права запазени