5.05.2023 г., 21:21 ч.

Тишина 

  Поезия » Любовна
308 7 11

Ще се изсипят много тишини,

след моето безмълвно „Сбогом“.

Това си пожела, нали?

Но ще заспиш ли в тази тишина ... без обич? 

 

Ще изкрещиш ли за последен път

името ми, за да утихне с ехото на вятъра?

Ще заличиш ли цветните следи

дълбоко набраздени във душата?

 

Не те виня!

И с благодарност пиша този стих –

за всеки миг докоснал паметта ни.

Каквото е било – било е нежен вик,

завинаги останал в тишината.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??