21.12.2023 г., 11:03 ч.

Тишина 

  Поезия » Друга
95 0 0

 

Тишина

 

Тишина в кръстовището,
тишина след знака...
Тишина неделна,
тишина в сокака...
Тишина в молитва,
тишина след просяка...
Тишина срещу празник,
тишина пред мерака...
Тишина от бяло,
тишина в рояка...
Тишина под венчило,
тишина ме разплака ...

 

 

 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??