5.02.2020 г., 13:33 ч.

Тишина от твоето дихание пропита 

  Поезия
499 0 0

Как времето да окова?

Как да го спра да не излита?

Как да те скрия за един безкраен ден?

 

Как да открадна тази тишина

от твоето дихание пропита?

Как да попия устните ти да са винаги по мен?

 

Как да лекувам рани

като те докосна с пръсти?

Как да направя от сълзите смях?

 

Как да те приютя във длани?

Никой да не те потърси.

Как да разцъфнеш като цвете в тях?

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??