8.01.2008 г., 9:48 ч.  

Тишина ще има там оттатък 

  Поезия
661 0 8

Тишина ще има там оттатък


Вече сме през Новата година,
животът тихо си върви...
Няма болка, но и няма радост,
докога така ще продължи.

Наоколо е много тихо...
побеляло е от тишина.
Снегът белее по земята,
бяло е и в моята душа.

Побеляват и коси кафяви,
годините се трупат на гърба.
Но душата си остава млада

и се стреми към пролетта.

Тишина ще има там, оттатък,
във вечността ще продължи.
Сега ми трябват слънце, вятър
и обич да ме съживи...




  
 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??