28.01.2023 г., 19:53 ч.

Тишината 

  Поезия » Бели стихове
571 3 2

 

 

Тишина. 

Мълчание.

А някога се обичахме и ние?

Сега любовта , що е? 

Просто прах, или магия?!

 

Мълча...

Треперя .

Не от студ, а

от страх 

да не се погубя.

 

Тишина.

Обзема от 

всякъде,

крехкото ми

момичешко тяло...

 

Няма да се откажа!

Ще продължа ...

влачейки се , ако ще...

колкото и да отричат , че мога.

 

Ще завърша!

Пречки много ще прескоча...

старши,

професори дори...

 

Няма да се предам,

на ледените води на

Черното море!

 

Kr(Asi) Poetry

© Karolinne Kolewa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??