8.10.2015 г., 23:22 ч.

Титан 

  Поезия » Любовна
415 0 2
Нездравословно ми бодваш карфици по мислите,
пишеш рецензии на живота ми...
А помисли ли, че акупунктурата писва ми?
Липсва ми нещо, липсва ми подгъва...

Липсват ми сивото, гънките, другото...
Непоносимостта ми във гладкото... точи се...
И съм подострен, със поглед към лудото.
Заблудата - "Чакам те!" - вече просрочи се...

И закарфичвам ти надписа: "Свършено!"...
Хора от втора ръка... стигат ми!
Моето Аз е отдавна завършено!
А боклука, с камион за отпадъци, вдигат го!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??