6.02.2007 г., 16:09 ч.

То е мое 

  Поезия
728 0 15



Семенце постави вятъра в дланта ми -

малко, черно, лъскаво зрънце.

Донесе го ненадейно, не зная откъде -

може би е прелетяло дори море…

 

Стоплих го с усмивка и думи нежни,

посях го в плодородна почва от мечти.

Поливам го със сълзите си копнежни.

Дали скоро то ще поникне и разцъфти?

 

Какво ли от него ще порасне -

красиво цвете или бодилче, може би…

И така да е, радва ме - то е мое!

Вятърът ми го дари.




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??