25.01.2008 г., 5:40 ч.

Точка 

  Поезия » Любовна
981 0 5

Искам. Тебе. Сега.
Няма те. Самота.
Тръгвам. Близо си.
Времето. Красотата.
Има те.
Нощта. Сънувам.
Идваш. Любовта.
Безвремие. Слънцето. Топлина.
Очакване. Мисъл.
Среща. Целувка.
Любовта. Топлина.
Ден. Часовете.
Раздяла. Очакване.
Липсваш ми. Очите.
Допирът. Искам те. Точка.

© Жоро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??