2.06.2010 г., 11:49 ч.

Точно днес 

  Поезия » Философска
386 0 0

Виждам цветовете на дъгата

в този миг безкрайна тишина.

Усещам и студа, и топлината,

вливайки се в моята душа.

 

Енергията нежно ме опразва

и липсата ме прави по-голям.

Музиката всякаш ме наказва

със хармонията да съм сам.

 

Аз радвам се - отново пиша

и именно сега, и точно тук.

Животът безусловно ме обича,

но нежността целува друг.

 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??