3.10.2013 г., 21:39 ч.

Todo sobre mi madre.. 

  Поезия » Друга
552 0 0

Todo sobre mi madre..

Благодаря за всичко, което си ти!
За дългите нощи, в които не спиш,
за всичките, в мен посяти мечти,
които те носят, със мен да летиш..

Благодаря ти за силното рамо,
за благите думи, за всеки съвет,
от твоето нямане всичко ми даде,
и твоето щастие, и твоя късмет...

Благодаря за това, че съм всичко
най-хубаво в твоите очи,
макар и да знам, че със нищо
не заслужих да плуват в сълзи..

Благодарих ли за твоите бели коси?
Побеляват и моите, май остарявам?...
В живота сме двама, Майка и син,
Обичам те! Знаеш. Прости. Помъдрявам...

Д. Антонов (diester)
03.10.2013
https://www.facebook.com/URBANPOETRYSOCIETY

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??