16.03.2010 г., 20:13 ч.

Той бди над тебе 

  Поезия » Друга
573 0 4

  Всеки път, когато си в нужда.

  Всеки път, когато си сам.

  Знай ти, че доброто се връща.

  Знай, че Той е някъде там.

 

  Той бди на тебе всяка нощ.

  Обича те, какъвто си.

  Повярвай в Неговата мощ.

  Пусни Го във сърцето си.

 

  Всеки път, когато си в беда.

  Той пази те от Своето царство.

  Исус, за Тебе пеем ний сега.

  Да бъдем с Тебе е богатство.

 

  Той бди над тебе всяка нощ.

  Обича те, какъвто си.

  Повярвай в Неговата мощ.

  Пусни Го във сърцето си.

 

  Независимо дали си беден ти.

  Стар си или пък си млад.

  Ти си Негово дете и Той

  над теб излива Свойта благодат.

 

  Той бди над тебе всяка нощ.

  Обича те, какъвто си.

  Повярвай в Неговата мощ.

  Пусни Го във сърцето си.

© Зорница Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??