Всеки път, когато си в нужда.
Всеки път, когато си сам.
Знай ти, че доброто се връща.
Знай, че Той е някъде там.
Той бди на тебе всяка нощ.
Обича те, какъвто си.
Повярвай в Неговата мощ.
Пусни Го във сърцето си.
Всеки път, когато си в беда.
Той пази те от Своето царство.
Исус, за Тебе пеем ний сега.
Да бъдем с Тебе е богатство.
Той бди над тебе всяка нощ.
Обича те, какъвто си.
Повярвай в Неговата мощ.
Пусни Го във сърцето си.
Независимо дали си беден ти.
Стар си или пък си млад.
Ти си Негово дете и Той
над теб излива Свойта благодат.
Той бди над тебе всяка нощ.
Обича те, какъвто си.
Повярвай в Неговата мощ.
Пусни Го във сърцето си.
© Зорница Станчева All rights reserved.