10.02.2010 г., 23:20 ч.

Той е... 

  Поезия » Друга
534 0 0

Той е много висок
(когато страх обладал те е)
Той е много широк
(когато в кръг се въртиш)
Той е толкова тесен
(когато нямаш мечти)
И така е отвесен
(с тишината крещи)
Той е извор в съня
(не кошмар, не надежда)
и е мрежа в деня
(но влече те в безбрежност)
и е толкова повече,
че побира се в нищото,
и ужасен и нужен,
и недаван и искан...
Той просто е...
п и с ъ к.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??