1.10.2015 г., 22:49 ч.

Той е всичко 

  Поезия
343 1 0

Той е всичко, всичко за мен.
И на никой друг не прилича.
И макар понякога да е студен,
аз и такъв го обичам.
 

И му разказвам за целия свят.
Обичам да го гледам в очите.
Той е с мен и напред, и назад.
И е до мен в мечтите.
 

И дори да сме като коте и куче,
винаги любовта побеждава.
Аз от него, той от мене се учи.
И взаимно се награждаваме.

 
Той е всичко, всичко за мен.
Той е любов - в най-пълния смисъл.
И е всяка нощ и всеки ден
моята единствена мисъл.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??