10.07.2008 г., 19:12 ч.

Той ми разказа... 

  Поезия
666 0 12

Той ми разказа

за първата птица.

На разсъмване...

След миг тишина,

в клоните - тържество.

Но след първата птица...

Кой цяла вечер

възхвалата утринна чака

ако не е магьосник?

След първата птица...

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??