(… Fairy!)
( Фея - приказно създание със свръхестествени способности... Дишащо в добрина... ~ ЖЕНА!)
Той съм Аз, СКЪПА!
Мечтата в погледа ти!
ТОЙ СЪМ АЗ...
Звездата в Утрото ти...
Той съм Аз, Скъпа...
Ръката в нощите ти...
Той съм АЗ!
Той съм АЗ!
Той съъъъм Аааааазззз!
КРЕЩЯ ТИ!...
Ти си тази, дето преобърна Небето ми...
Ти си Тази, дето загърна Сърцето ми
с ТОЛКОВА ЗВЕЗДНОСТ...
с толкова Страст...
Ти си Тази,, дето обличам с трепета в погледа си...
Ти си Тази дето събличам в захлас... ЗАНЕМЯЛ!
ТИ СИ ТАЗИ…
Фея, танцуваща в Нощите ми...
Ненапита чаша...
Старинност в порцелан...
Ненаситна Нежност...
Гола Душа, увита в печал...
Печал, която ще изтрия от тялото ти
чрез устни, докосващи с Жар!
АЗ СЪМ ТОЙ, МИЛА!
АЗ СЪМ ТОЙ!
Той съм АЗ!
Звук от мисъл!
Мисъл - Форма в цвят подивял.
Да те жадувам толкова много!
Да те догонвам толкова дълго
из Времена на погиващи Феи,
прогонени рицари
и Мъдрост- отричаща всяка липса на Цяр
за Сърцето ми, Гинещо по ТЕБ!
МОЙ МИТ - ИДЕАЛ!
ФЕЯ!
Старинно злато, стаено в коси от сплетени планети...
ЗЕМЯ...
... и Огнен Звук в нея...
проплъзващ се - подивяла мъжка длан!
ТОЙ СЪМ АЗ, СКЪПА!
ТОЙ СЪМ АЗ!
Вричам се!
Всмуквам се!
Сливам се!
С Теб...
Изливам се!
В устните ти... ЖАР!
Разтварям се...
В тялото ти,
ЗАЩОТО!
АЗ СЪМ ТОЙ, МИЛА!
АЗ СЪМ ТОЙ!
(... музика от Чувства - ПОДАРЪК ОТ ЕДИН ПРИКАЗЕН ЧОВЕК с име на AMORE...)
06 април ’10 г
стих
Л-Е
http://www.vbox7.com/play:98d29a05
© Л-Е Всички права запазени