Apr 6, 2010, 11:28 AM

Той съм АЗ!... 

  Poetry » Love
651 0 2

                          (… Fairy!)

 

( Фея - приказно създание със свръхестествени способности... Дишащо в добрина... ~ ЖЕНА!)

 

Той съм Аз, СКЪПА!

Мечтата в погледа ти!

 

ТОЙ СЪМ АЗ...

Звездата в Утрото ти...

 

Той съм Аз, Скъпа...

 

Ръката в нощите ти...

 

Той съм АЗ!

Той съм АЗ!

Той съъъъм Аааааазззз!

 

КРЕЩЯ ТИ!...

 

Ти си тази, дето преобърна Небето ми...

Ти си Тази, дето загърна Сърцето ми

с ТОЛКОВА ЗВЕЗДНОСТ...

с толкова Страст...

 

Ти си Тази,, дето обличам с трепета в погледа си...

Ти си Тази дето събличам в захлас... ЗАНЕМЯЛ!

ТИ СИ ТАЗИ

Фея, танцуваща в Нощите ми...

 

Ненапита чаша...

Старинност в порцелан...

 

Ненаситна Нежност...

Гола Душа, увита в печал...

Печал, която ще изтрия от тялото ти

чрез устни, докосващи с Жар!

АЗ СЪМ ТОЙ, МИЛА!

 

АЗ СЪМ ТОЙ!

 

Той съм АЗ!

 

Звук от мисъл!

Мисъл - Форма в цвят подивял.

Да те жадувам толкова много!

Да те догонвам толкова дълго

из Времена на погиващи Феи,

прогонени рицари

и Мъдрост- отричаща всяка липса на Цяр

за Сърцето ми, Гинещо по ТЕБ!

МОЙ МИТ - ИДЕАЛ!

                                        ФЕЯ!

Старинно злато, стаено в коси от сплетени планети...

ЗЕМЯ...

... и Огнен Звук в нея...

проплъзващ се - подивяла мъжка длан!

 

ТОЙ СЪМ АЗ, СКЪПА!

ТОЙ СЪМ АЗ!

 

Вричам се!

 

Всмуквам се!

 

Сливам се!

 

С Теб...

 

Изливам се!

 

В устните ти... ЖАР!

 

Разтварям се...

 

В тялото ти,

ЗАЩОТО!

 

АЗ СЪМ ТОЙ, МИЛА!

АЗ СЪМ ТОЙ!

 

 

(... музика от Чувства - ПОДАРЪК ОТ ЕДИН ПРИКАЗЕН ЧОВЕК с име на AMORE...)

 

06 април ’10 г

стих

Л-Е

 

http://www.vbox7.com/play:98d29a05

© Л-Е All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??