27.03.2009 г., 23:23 ч.

Толерантност 

  Поезия » Друга
1081 0 12



Това е просто любов...

Тя не може да бъде

грозна или грешна.

Никога!

Хиляди

различни желания...

Еднакво добри

сме само в това

да съдим някого

за избора...

или съдбата.

В погледите - послеслов...

Той се обръща и тръгва.

Жалка гледка -

те не си дават сметка...

Първи урок по толерантност.

Шах с пешка...

Ще бъде винаги "черният"

хомосексуалист

срещу всички

хомо сапиенс

с "белите" виждания...

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??