Mar 27, 2009, 11:23 PM

Толерантност 

  Poetry » Other
1082 0 12



Това е просто любов...

Тя не може да бъде

грозна или грешна.

Никога!

Хиляди

различни желания...

Еднакво добри

сме само в това

да съдим някого

за избора...

или съдбата.

В погледите - послеслов...

Той се обръща и тръгва.

Жалка гледка -

те не си дават сметка...

Първи урок по толерантност.

Шах с пешка...

Ще бъде винаги "черният"

хомосексуалист

срещу всички

хомо сапиенс

с "белите" виждания...

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??