8.07.2008 г., 11:29 ч.

Толкова е топло... 

  Поезия » Любовна
757 1 9

Толкова е топло...

 

(На Максим)

 

Толкова е топло там,
където си обичал.
И тихо е, където бил
си наранен.
Боли сега, където
коленичиш...
Пулсираш бавно -
сам и разделен.
И толкова е топло
във въздишките.
Безумно е да мислиш,
че си цял...
Когато вътре си разкъсан
и замислен,
самодостатъчен и
полудял...
Събудих се, а теб
те нямаше,
където топло беше
дълго време.
И от протягане изсъхнаха
ръцете ни,
очите умориха се
от гледане...
Избягах, викайки,
от себе си...
От чакане и липсите
отминаха.
И този път не ме
прегърна...
и всичките стенания
изстинаха.
И топло е, където
си обичал,
където Тихото минава
всеки ден.
И там "момчето мое"
те наричам.
И там ти Винаги си
влюбен в мен!

 

07.07.08

 

(вдъхновено от един много специален човек за мен... един истински приятел - Мария)

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??