21.10.2010 г., 18:27 ч.

Толкова искам... 

  Поезия » Еротична
1557 0 1

Толкова искам...

Толкова искам...

пак в очите ти красиви да погледна,

до теб нежно пак да се допирам...

и пак лицето ти нежно да докосна!!!...

Моля те, не ми отнемай този шанс...

шанс - до теб да бъда винаги,

да чувам прекрасния ти глас...

и пак устните ми да докосват тялото ти...
От живота не искам много неща.

Само това пак да галя косата ти,

защото ти за мен си всичко на света...

и във врата ти искам пак да впивам устни!...

Дари ме пак с красивата си любов -

нежна, непокорна и прекрасна...

Чуй в тъмнината моя зов,

да пламнат нашите сърца в любов неподвластна!!!

Искам пак да усетя как сърцето ти бие

с моето в идеален синхрон.

Искам пак да сме си само ние, когато чуеш моя пръв любовен стон.

© Павлина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??