Толкова искам...
Толкова искам...
пак в очите ти красиви да погледна,
до теб нежно пак да се допирам...
и пак лицето ти нежно да докосна!!!...
Моля те, не ми отнемай този шанс...
шанс - до теб да бъда винаги,
да чувам прекрасния ти глас...
и пак устните ми да докосват тялото ти...
От живота не искам много неща.
Само това пак да галя косата ти,
защото ти за мен си всичко на света...
и във врата ти искам пак да впивам устни!...
Дари ме пак с красивата си любов -
нежна, непокорна и прекрасна...
Чуй в тъмнината моя зов,
да пламнат нашите сърца в любов неподвластна!!!
Искам пак да усетя как сърцето ти бие
с моето в идеален синхрон.
Искам пак да сме си само ние, когато чуеш моя пръв любовен стон.
© Павлина Димова All rights reserved.