10.08.2010 г., 11:45 ч.

Толкова морета 

  Поезия » Философска
488 0 3

 

 

                    Откъм водата, отгоре

                    се спускаше внезапно вятърът

                    и тъжно раздаваше спомени,

                    а лицата ни ставаха

                    като пречупени делви. 

 

 

                    На хълма на самотата

                    аз не съм самичък, в мен живеят

                    деветима братя,

                    девет смъртни гряха,

                    толкова морета

                    и над тях безконечно кръжат

                    девет корморана.

 

 

                    На този хълм

                    чакам лятото

                    почти един живот.

 

 

 

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??