5.01.2014 г., 21:18 ч.

Толкова те обичах 

  Поезия » Любовна
470 0 2

Толкова те обичах, разбираш ли?

Обичах, когато се събуждаше до мен

и чувах гласа ти звънлив в шест сутринта.

И очите ти... очите ти особено на слънчева светлина,

да се губя в тях и да забравя Света.

А усмивката ти?! Ах, тази усмивка "невинна",

колко сърца е разбила.

 

Толкова те обичах, разбираш ли?

А ти все още мълчиш и мълчиш.

Толкова те обичам, не разбираш ли?

Макар тъй далечен да изглеждаш сега...

 

 

 

© Малко момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, по-голямата част е измислица всъщност
  • Малко момиче, хубаво стихче си написала. Сигурно е за плюшеното ти мече. Шегувам се.
Предложения
: ??:??