Jan 5, 2014, 9:18 PM

Толкова те обичах 

  Poetry » Love
471 0 2

Толкова те обичах, разбираш ли?

Обичах, когато се събуждаше до мен

и чувах гласа ти звънлив в шест сутринта.

И очите ти... очите ти особено на слънчева светлина,

да се губя в тях и да забравя Света.

А усмивката ти?! Ах, тази усмивка "невинна",

колко сърца е разбила.

 

Толкова те обичах, разбираш ли?

А ти все още мълчиш и мълчиш.

Толкова те обичам, не разбираш ли?

Макар тъй далечен да изглеждаш сега...

 

 

 

© Малко момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, по-голямата част е измислица всъщност
  • Малко момиче, хубаво стихче си написала. Сигурно е за плюшеното ти мече. Шегувам се.
Random works
: ??:??