16.05.2007 г., 9:45 ч.

ТОПЛА НОЩ Е. ДОБРИТЕ ТИ ДЛАНИ 

  Поезия
704 0 4
 

Л я т н а   н о щ



Топла нощ е. Добрите ти  длани

със възглавнички меки ме галят.

Дървесата са светло пияни

и издишват любовна премала.


Греят златните звездни фанфари,

залюлени в  сребристо лико

и в небесния светъл аквариум

плава синьото лунно око.

© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??