May 16, 2007, 9:45 AM

ТОПЛА НОЩ Е. ДОБРИТЕ ТИ ДЛАНИ 

  Poetry
703 0 4
 

Л я т н а   н о щ



Топла нощ е. Добрите ти  длани

със възглавнички меки ме галят.

Дървесата са светло пияни

и издишват любовна премала.


Греят златните звездни фанфари,

залюлени в  сребристо лико

и в небесния светъл аквариум

плава синьото лунно око.

© Забраван Забраванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??