Имах нужда от топлината
на слънцето,
да разплиска по - вените
слънчева жар,
да прогони завинаги
негативните мисли
да насити живота
с мир, надежда, любов...
Паля цигара и отпива глътка
силно кафе,
укротявам мислите
та нали слънцето
докосва света
със любов...
Любувам се на утрото
и смело тръгвам
по- житейските друми!
Та живота е толкова хубав...
Вслушвам се в песента
на птиците и вярвам
в полета на душата...
И благодаря за топлината,
за синевата, за живота...
И смело докосвам мечтите!
25.09.2021
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени