Nov 28, 2021, 9:53 AM

Топлина 

  Poetry » Free verse
414 1 4

Имах нужда от топлината

на слънцето,

да разплиска по - вените

слънчева жар,

да прогони завинаги

негативните мисли

да насити живота

с мир, надежда, любов...

Паля цигара и отпива глътка

силно кафе,

укротявам мислите

та нали слънцето

докосва света

със любов...

Любувам се на утрото

и смело тръгвам

по- житейските друми!

Та живота е толкова хубав...

Вслушвам се в песента

на птиците и вярвам

в полета на душата...

И благодаря за топлината,

за синевата, за живота...

И смело докосвам мечтите!

 

25.09.2021

Катя Джамова

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Миночка, благодаря ти за хубавите думи и топлината!
  • Катя, прекрасно написан стих, наситен с топлина и уют за душата!
  • Младене, благодаря ти от сърце за хубавите думи!
  • Много красиво пишеш, Катя!
    Нима всеки човек не мечтае за това, което ти посочваш в стиха си...!
    Поздравление!
Random works
: ??:??