1.08.2012 г., 20:46 ч.

Топя се от разпалени копнежи 

  Поезия » Любовна
669 0 15

Топя се от разпалени копнежи

 

 

 

Топя се от разпалени копнежи

и с поглед следвам стъпките ти нощем.

Ръцете силни, но до болка нежни,

как искам да усещам дълго още...

 

Във вените не кръв, протече лава,

а ирисите в златно заблестяха.

Потънали във сладостна забрава,

сърцата ни за обич си шептяха.

 

Настана утро. Слънчев лъч проблесна

и скри се да ни дебне зад пердето.

Очите ти - от синьо по-небесни,

заплуваха в лазура на морето.

 

И с погледа на страстна амазонка

изпращам те в безкрая сред вълните.

Върни се, щом достигнеш хоризонта,

да слеем двама нощите и дните...

 

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??