30.05.2008 г., 22:23 ч.

Тост 

  Поезия » Философска
478 0 3
Да пием за невежите,
да пиеме за духом слабите,
да пиеме за малките в живота.
Защото те са на гората листата,
защото те са на полята тревата,
защото те са на морята водата.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??