3.09.2007 г., 16:06 ч.

Това е любов! 

  Поезия
1013 0 5

Пре-силна съм и няма да те мразя.
Себе си да победя, успях.
Рани ме, но от любов понякога
хората извършват грях.

А аз зная колко много ме обичаш
и зная колко много те е страх,
че мога някога да си отида,
като стар каминен прах.

Страхът ти те убива, виждам!
Искаш силен да си срещу мен.
И ме раняваш, често ме обиждаш
от ужас, че желаеш да си с мен.

Ще ти простя!
Аз знам, че е любов!
Недостоен чувстваш се, това е грешно.
И  от хиляда днес да мога да си избера,
пак теб ще избере сърцето !

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??