18.01.2008 г., 19:54 ч.

Това е любовта 

  Поезия » Любовна
833 0 15

В очите ти се къпят

моите мечти...

Когато се докоснем,

споменът мълчи...

 

В косите ти се гонят

слънчеви лъчи.

Когато ги погаля,

слънце ставаш ти...

 

Обичам те и нищо

повече не знам...

Целувай и не питай.

Това е любовта...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??