23.12.2011 г., 10:11 ч.

Това е тя! 

  Поезия » Любовна
615 0 0

Тя е безкористна, добра, мила, приятна, красива,
необходима, единствена, надеждна,
 искрена, вярна и чиста.
Тя умее да прощава.
Тя е най-важното и желано.
Без нея никой не може!

Но тя също е понякога гадна, нежелана, лоша,
мръсна, безнадеждна, подла, ужасна,
зла и лицемерна.
Тя е най-коварното и безмилостно нещо
в живота на всеки.
На някой им се иска даже да не знаят,
че съществува, а други се кълнат, че не могат  без нея.
Но всички ние се срещаме с нея
всеки ден подарен...
Защото това е ТЯ – ЛЮБОВТА!

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??