4.09.2008 г., 18:52 ч.

Това онова 

  Поезия » Пейзажна
478 0 0

 

Няма най-важни неща,

само жалост потисната,

за това...

онова...

за целувка пропусната.

Има къща с бръшлян

и окъпано утро.

Има млада трева,

старостта гледа мъдро.

Има радост и смях

и усмивки през зъби.

Плачещата върба свежда клоните мълком.

© Мая Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??