30.01.2009 г., 12:09 ч.

Tова съм аз 

  Поезия » Друга
704 0 9

Мечти, в лед сковани.
Стремежи, стъпкани в калта.
Усилия, на вятъра пръснати.
Един заглушен глас.
Това съм аз...

Никой не чува как крещя.
Няма кой да подаде ръка.
Търся късче чисто небе,
разперил немощни криле.
Няма да съм като вас!
Това съм аз...

Огън на гняв в душата ми.
Предаден за последен път!
Някъде далеч е бъдещето ми.
Настъпва моят час...
Това съм аз...

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??