10.09.2009 г., 11:05 ч.

Това съм Аз 

  Поезия
916 0 1

Душата ми е като празен лист хартия,

напоен от хиляди сълзи,

колкото да се опитвам аз да крия,

той всичко знае, но мълчи.

Сърцето ми е като молив остър,

иска да напише нещо и да се разкрий,

но започне ли, от разума прекъснат,

пише само със сълзи.

Те са неизказани вълнения,

те са всичко, радост и тъга,

очите са прозорци кам сърцето,

а сълзите - техните слова.

© Ganyo Ganev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??