17.03.2011 г., 12:02 ч.

Тоя труден рефрен означавал е болка... 

  Поезия
758 0 5

Ако ти си със мен,

всяка трудност е детска игра!

Като есенен ден младостта,

младостта изваля,

Аз съм още момиче,

 а пък ти - мъж почти.

От живота себичен

заболях от сълзи.

Ако ти си до мен,

стремената са леки

и ги влача навред

по уханни пътеки.

Като жълто лале

пролетта ме подмамва,

но е още студено

и съм боса и жадна...

Дъщеря ни с очи

пак ни казва, че вярва!

Само аз, тя и ти

сме на щастие равно...

„Ако ти си до мен.”

Уж е просто, а колко

тоя труден рефрен

означавал е болка...

 

© Евгения Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??