7.04.2018 г., 14:59 ч.

Тоягата 

  Поезия » Философска
239 0 0

Тоягата

 

Живота все ме брулеше с тояга,

окърши пъпки знойни и бодли.

И младостта възторжена избяга!

Над Самотата само се смили!

 

Сега съм само с голите си клони

и старостта при мен се настани!

Безсмислено Живота Дните гони

и неизлечимо с туй ме нарани!

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??