С полета на птиците
намирам свободата!
Докосвам душата си
и нежност и обич
изпълват сетивата ми.
Човек не трябва да бъде
подвластен на страхът
и на мрака...
И с полета на птиците
усещам свободата...
Духът ми се рее щастлив
и изпълнен с любов
и така ми се иска
да прегърна -
този вълшебен свят!
И нека светлият лъч
на надеждата
да докосне
всяка човешка душа...
И всеки човек
да бъде освободен
от страхът, злото и мрака!
Нежност е този живот...
Любов и доброта -
докосват сетивата ни!
И с полета на птиците
усещаме свободата
на духа и сме себе си
и сме истински...
И прегръщаме този свят
със любов за да го опазим
за децата си...
Нежност е тази вселенска любов
която изпълва душите ни...
Затова нека бъдем добри
и да подадем ръка
на изпадналия в беда...
Нека бъдем човечни -
този свят е създаден за нас...
Този свят е нашият дом
и нека разтворим сърцата си
за безусловната любов
и да прокудим завинаги мрака...
Нежност е този живот...
И нека да гребем с пълни шепи
изобилие от радост и щастие...
Защото всеки изгрев
ни целува за ново начало...
Затова нека бъдем добри
и със любовта си светът да опазим!
Този свят е любов...!
И с полета на птиците
усещаме свободата на душата...
И сме себе си! И сме истински!
Този свят е любов...!
И пулсира любовта ни звездната
с пулса на Вселената...
06.09.2019г
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени