20.06.2013 г., 7:25 ч.

Трагичното пиано 

  Поезия » Друга
738 0 4

Нота от трагичното пиано.
Последен звук лети с дъжда.
Преминах много, мъничко остана
да стъпя здраво и да продължа.
 

Последен тон и всичко ще забравя.
Ще се отпусна тук и ще поспра.
И всичко ще се промени тогава.
Ще започна да живея тук. Сега.

                                            19.06.2013. 

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??