4.05.2014 г., 11:51 ч.

Травма 

  Поезия » Любовна
806 0 9

Старата любов ръжда не хваща.

Хваща пътя - гледам ти гърба.

Махам ти, докато я изпращам.

Махам си главата и скърбя.

Махам ти, когато уж се връщаш.

Махам си червилото във теб.

Махам ти - недостигът на чуждо

те тласка вън… Но всичко е наред.

Махам всички опции за други.

Махам пак за „здрасти”, щом решиш,

че ключовете тук си си изгубил.

В бикините ми ли ще провериш?!

Махам пак за сбогом. Няма страшно.

Махам до откат и уж сме квит.

… старата любов РЪЖДА не хваща!

 

Мой’та хвана тендовагинит.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??