12.03.2017 г., 19:37 ч.

Трепет 

  Поезия » Любовна
741 4 7

Твоите думи полетяха
и небето прегърнаха наивно,
тайно понесоха земята
тъй внимателно и милно.

 

Магия се носи над зората
и разсейва със свое обаяние
тайните реликви на душата,
така с неистово старание.

 

Мъничка искрица се вълнува
от твоя глас – безмълвен, тих,
и цветовете на небето изрисува
с трепета, заключен в този стих.

© Йоана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??