2.05.2017 г., 0:34 ч.

Трепет 

  Поезия » Любовна
729 2 8

Някъде там в нощта на луна,
пърха рояк пеперуди в омайност,
всъщност достатъчна е само една,
страстта и във* теб да пробуди до крайност.

 

Някъде там в неизвестността,
мястото пазено, само за теб е,
тлееща жар разпалва в ума –
трепет любовен, избухнал навреме.

 

Страстна любов, почти мигновена,
пламък в душата, в галоп препуска,
пурпурен цвят с аромат разцъфтял,
любов в споделеност мигом се впуска.

 

Пръснала трайно фини ухания
притегля неустоимо към своята тайност,
същият този в нощта на луна,
пърхащ рояк пеперуди в омайност.

 

29.04.2017г.

© Алекс Всички права запазени

* използвал съм 'във' вместо 'в' за благозвучие.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??