Замръзвам при погледа ти нежен.
Безмълвна аз стоя пред теб.
Редя слова така необясними.
Студени са ръцете ми за тебе…
Тупти сърцето при всеки звън на телефона,
в очакване да бъдеш ти.
Разочаровам се и се обръщам плахо,
а в тоз’ момент явяваш ми се ти.
Образът на хубав мъж,
а всъщност толкоз’ лош.
Но ще забравя всеки поглед твой
и напред ще продължа…
24.12.09
© Ляля Ляля Всички права запазени
Весела Коледа!