24.09.2007 г., 20:33 ч.

Трепет или ридание 

  Поезия
468 0 1
Миг покой,
после заболи -
студ и зной
в твоите очи !

Тъжно  и е жално...
че отношението ти е банално.
Но ти такава си, уви -
мечтаеш и ридаеш през сълзи.

Желание или страст   сега
или в сънища на сутринта.
Ухание,  мрак,  мъгла
витят в твоята душа.

Не искам или не желая
вече по тебе да се мая,
не виждаш и не усещаш ти
как душата ми трепти.

Само болката остана
там някъде из тавана...
Изморен,  изтощен  и  натъжен,
от мрак  и сълзи  обкръжен.

Не искам в твоите очи
да виждам там огнени стрели
и пак отново да боли,
че със друг са твоите мечти.

Не мога да се спра за миг,
докоснал или усетил твоя вик.
В трепет и страдание
сърцето ми кърви в ридание!




© Валери Стоилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??