3.05.2008 г., 14:17 ч.

Трепети 

  Поезия » Друга
493 0 3




                                          Мое малко дете - неродено.
                                          Нов живот тупкащ у мен.
                                          Мой нов свят, моя нова вселена.
                                          Радост моя в идния ден.

                                          Стих мой нов и нова надежда.
                                          Мъко моя, непроляна сълза.
                                          Своя люлчина песен нареждам
                                          с много обич, с непонятна тъга.

                                          Моя обич. Моя нова вселена.
                                          Свят мой нов - нероден.
                                          Мъко моя - несподелена.
                                          Песен моя в идния ден.

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??