30.11.2019 г., 22:32 ч.

Трета декада 

  Поезия » Друга
484 2 1

Миг, откраднат в есента.
Спомен за усмивка.
Дъб с окапали листа.
Котаракът сивкав.

Двор, потънал в самота.
Къща без стопани.
Сън, сънуван във съня.
Две кресливи врани.

Две протегнати ръце
към безмълвно тяло.
Ударите на сърце.
Времето е спряло.

Раждаме се без крила.
И не сме свободни.
Търсим себе си в нощта.
Спомени безродни.

© Константин Дренски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??